Door: iddesign

Hoewel er in dit jaar 2013 nog best het nodige gaat gebeuren, is het bij veel organisaties al tijd om na te denken over het jaarverslag. De financiƫle verslaglegging, maar ook het sociaal jaarverslag, het mvo jaarverslag en andere jaaroverzichten komen nu op de agenda.
Het maken van een jaarverslag is veelomvattend, maar Identity Design wil u er, met al haar expertise, graag bij helpen. Dat ontzorgt!

Corporate of juist een thematische invulling, ingetogen of flamboyant, gedrukt of digitaal, we kennen het klappen van de zweep. Of het nu gaat om een papieren uitgave, een eenvoudig bladerbare pdf of een online verslag, waarvan de lezer zelf een eigen pdf kan samenstellen, we staan voor u klaar!

Identity Design heeft veel jaarverslagen, -berichten en -overzichten mogen maken voor uiteenlopende organisaties. In de loop van de tijd is het een specialisme geworden. Niet alleen op het gebied van ontwerp, grafische mogelijkheden en het verzorgen van tekst- en beeldmateriaal. We hebben inmiddels genoeg ervaring opgedaan in dit specifieke vakgebied om ook adviserend een rol te kunnen spelen en het traject van eerste aanzet tot aan oplevering te begeleiden.

Graag praten we met u over de invulling van uw wensen.
Belt of mailt u met Ed Ligthart voor een afspraak.