Door: iddesign

id_website03
Graag presenteren we u de nieuwe huisstijl van Identity Design, met als vlaggenschip onze nieuwe website.

Tijden veranderen, economie verandert, dienstverlening verandert. Identity Design heeft zich altijd onderscheiden als creatief bureau met een servicegericht karakter. Maar we willen meer bieden. Ook bijvoorbeeld voor de ZZP’er of de startende ondernemer, die het nut van een sterke huisstijl inziet, maar voor wie het lastig is om daarvoor budget vrij te maken. De nieuwe website voorziet in een module waarbij het mogelijk is voor deze starters om tegen lage kostprijs toch te beschikken over een professionele huisstijl, die verder gaat dan slechts een logo.

De portfolio op de site laat zien dat we mooie nieuwe projecten mochten uitvoeren voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Zij geven zelf ook hun mening over de samenwerking met Identity Design. Geen betere reclame, dan het woord van een tevreden klant! We zijn daar trots op. Al heel lang huldigen we de stelling dat we het liefst werken met klanten die het ook leuk vinden om met ons te werken. Die het nut inzien van een onderscheidende, stabiele huisstijl en die onderkennen dat design een belangrijke meerwaarde heeft voor het merk en de corporate identiteit.

Daarvoor zeggen we dank. En tegelijkertijd heten we ook nieuwe opdrachtgevers welkom. We zijn u graag van dienst!

Onze nieuwsbrief ontvangt u vanaf nu regelmatig. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwe producties. We zijn trots op wat we maken en daarvan maken we u graag deelgenoot. En mocht u naar aanleiding van wat u ziet graag eens een afspraak maken. U bent van harte welkom!