Door: iddesign

Al eerder lieten we u weten dat de website www.slapenopdeecolodge.nl is gelanceerd. De Ecolodge, een nieuwe manier van avontuurlijk camperen, ontwikkeld door het bedrijf AP Houtconstructies, heeft inmiddels veel aandacht vanuit de pers gekregen. Op een mooie plek bij Stayokay in de Biesbosch wordt de Ecolodge in combinatie met meerdere arrangementen verhuurd.

Identity Design ontwikkelde speciaal voor de Ecolodge een projectstijl, die werd doorgevoerd in de website. De unieke vormen van de lodge zijn herkenbaar verwerkt. De natuurlijke materialen en de omgeving komen terug in de sfeervolle site. In samenwerking met webbouwer Buro Zero werd de website met reserveringsmodule ontwikkeld.

De site werd al snel goed gevonden en nu, na een aantal weken, kan gesproken worden van een succes. De Ecolodge is tot ver in de herfst gereserveerd en de reacties zijn zeer positief.
We zijn trots dat we in samenwerking met alle genoemde partijen tot een fraai en succesvol eindresultaat zijn gekomen. De Ecolodge lijkt navolging te verdienen in andere delen van het land. Het succes wordt bewezen.